27. juni 2012

Nu kan du vinde kulturoplevelser på 2017’s facebookside

S2017 har sat 1x2 billetter til Elton John koncerten i Augustenborg den 4. juli på højkant i denne uge. På mandag trækkes der lod bland alle, der har været inde og melde sig til konkurrencen på Facebooksiden ”Sønderborg 2017 - Kandidat til Europæisk Kulturhovedstad”.

Billetterne til Elton John er sponseret af Kultur i Syd og er den første præmie i en række spændende sponsorgaver, som det er lykkedes 2017-kontoret at få i hus. Der vil være nye konkurrencer med kulturpræmier i løbet af hele sommeren.

Det er vigtigt, at den lokale og folkelige opbakning, der er til projektet, bliver synlig. En af måderne man kan vise sin opbakning på, er ved at følge projektet på Facebook.

Elton_V-tegn-mailchimp.jpg
 
- Vi håber konkurrencen kan være med til at gøre flere opmærksomme på os på Facebook. Lige nu er der godt 1300 personer, der synes godt om os på Facebook, og det er flot. Men vi ved, at der er mange mange flere, der synes godt om projektet i virkeligheden. Det håber vi, at de vil vise, ved at tage en tur forbi projektets Facebookside og klikke ”Synes godt om”, siger Else Christensen Redzepovic, Project Manager på S2017.

Link til konkurrencen