13. oktober 2011

MØD SØNDERBORG2017 PÅ CHRISTIANSBORG I KULTURNATTEN

Fredag 14. oktober er der Kulturnat i København, og traditionen tro er der åbent hus på Christiansborg, hvor man kan møde partier og politiere og i år også folkene fra Sønderborg2017, og man deltage i en quiz med flotte præmier.

Flere end 15.000 mennesker plejer at besøge Christiansborg, når der holdes Kulturnat i København en fredag aften i oktober. Med en helt frisk regering på "Borgen" - og en populær TV-serie med samme navn bliver denne aften formentlig ingen undtagelse.

Christiansborg_hovedindgang_2008_20jpg_01.jpg
Christiansborgs hovedindgang. Folketinget.dk

Folketingssalen og mange af de lokaler, som danner ramme om det daglige arbejde på Christiansborg, vil være åbne, og her kan man møde politikere og partier, ligesom også mediernes redaktioner vil være åbne.

På 2. sal - i nærheden af Finansudvalgets lokale - kan man i år finde folkene fra 2017-sekretariatet - i øvrigt i samme lokale som Bund Deutscher Nordschleswiger. Sammen har vi lavet en quiz, hvor det vil være muligt at vinde et luksus weekendophold på Comwell i Sønderborg, billetter til Danfoss Universe i efterårsferien og T-shirts fra Sønderborg2017.

Man kan også høre om Sønderborg med Sønderjylland-Schleswigs ansøgning til Europæiske Kulturhovedstad, som netop er afleveret til Kulturministeriet. Vi har naturligvis ansøgninger med, men man kan også få en helt frisk brochure, hvor vi i kort form fortæller om ansøgningens indhold.

Også Sydslesvigsk Forening og dens organisationer er med på Christiansborg - meget passende i Det Sønderjyske Værelse.