5. juli 2012

Stephan_Kleinschmidt_350.jpg

Kom til dialogmøde om kulturhovedstaden

Stephan Kleinschmidt, formand for kultur- og erhvervsudvalget i Sønderborg Kommune, inviterer til en åben dialog om kulturhovedstaden. Det sker i morgen, fredag, kl. 15.30 på Rønhaveplads  i 2017-cafeen.

Initiativet er taget, efter borgeren Jan Dahl Jeppesen, Broager, i et stykke tid flittigt har skrevet læserbreve om, at han ikke forstår fornuften i, at Syddanmark og grænseregionen satser på, at Sønderborg bliver Europæisk Kulturhovedstad i 2017.

- Mange af os ser netop fornuften i det, og jeg vil utrolig gerne have udbredt viden om initiativet og opfordrer til at læse på hjemmesiden. Jeg har derfor også tidligere inviteret Jan Jeppesen til en kop kaffe eller en øl, men har ikke efterkommet invitationen. Så den gentager jeg hermed, siger Stephan Kleinschmidt.

Invitationen lyder: Lad os mødes til en snak om kulturhovedstaden på fredag den 6. juli kl. 15.30-16.30 i 2017-Shoppen på gågaden ved Rønhaveplads i Sønderborg, hvor Danfoss-orkestret spiller fra kl. 15-15.30. Alle interesserede er velkomne.

- Lad os få en åben dialog om Sønderborgs udfordringer – og om hvordan kulturhovedstaden er en fantastisk mulighed for at bryde den onde cirkel. Vi skal gøre det endnu mere attraktivt for unge at bo i vores del af Danmark. De rigtige rammer er med til at skabe vækst, udvikling og arbejdspladser i området, siger kulturudvalgsformanden.