17. november 2012

Hjul-cirkus_325.jpg

 Fra fællestræning i Förder-hallen i Flensburg

 

Grænseløs energi med Perpetual Motion 

På begge sider af den dansk-tyske grænse har over 100 mennesker siden foråret arbejdet sammen for at skabe forestillingen Perpetual Motion.

Deltagerne kommer overvejende fra Sønderborg og Flensburg, men ringene i vandet har bredt sig. Til forestillingerne medvirker gæster fra hele Tyskland og Danmark. Søndag den 18. november kl. 14 optræder de i Humlehøj-Hallen i Sønderborg.

Perpetual motion er et show, der er skabt i regionen - for hele regionen, og forestillingen i Sønderborg er afslutningen på en turné i tre byer syd for grænsen og tre byer nord for grænsen. I alt er 13 forskellige lokale idræts- og ungdomsforeninger samt skoler involveret. Samlet er de udtryk for al den positive energi, der skabes af sport, kreativitet og ikke mindst det grænseoverskridende samarbejde.

På scenen præsenteres en tidsrejse fra 1920 til 2012, der fortæller den bevægende historie bag en speciel og fascinerende form for hjulgymnastik "Rhönrad". Programmet krydres med en palet af kunstneriske og sportslige oplevelser og inkluderer airtrack-tumbling, trampolin-spring, ballet, livemusik, dans, kunst på et enkelt hjul, skuespil og akrobatik.

Arrangementet i Humlehøj-Hallen søndag begynder kl. 14.30, hvor Turnerschaft Sonderburg von 1884 og lokale foreninger indleder, mens selve forestillingen begynder kl. 15. Entré: Voksne 100 kr., børn 50 kr. Billetter kan købes på www.billetten.dk eller ved indgangen.

Projektet er støttet af Kultur-Dialog med finansiering fra regionale partnere, det danske kulturministerium, ministeriet for uddannelse og kultur i delstaten Schleswig-Holstein og INTERREG 4A-programmet Syddanmark – Schleswig-K.E.R.N. i den Europæiske Union. Desuden er det støttet af en række sponsorer.

 Se mere på www.perpetual-event.eu

Perpetual_plakat.jpg