13. november 2012

CSR_award_2012_01681_482.jpg

Sønderborgs borgmester, Aase Nyegaard, åbnede konferencen.
Foto: Kim Toft Jørgensen
 

CSR-kage til alle i Sønderborgs midtby

I anledning af CSR-konferencen i Sønderborg i dag og i morgen serverer alle Zero-butikker i Sønderborg midtby kage til kunderne. Det sker onsdag fra kl. 14.

CSR står for Corporate Social Responsibility og handler om virksomheders sociale ansvar. Det går blandt andet ud på at medvirke til at sikre en bæredygtig fremtid på energiområdet, hvilket også er fornuftigt med henblik på virksomhedens egen indtjening. Sønderborgs Project Zero, der er et offentligt-privat samarbejde om at gøre kommunen CO2-neutral i 2029, er således nomineret i tre af 15 kategorier i det store CSR Awards Show, som holdes i morgen i Sønderborg.
Det sker inden konferencens store højdepunkt: USA’s tidligere præsident Bill Clinton holder tale i Alsion. I morgen giver også FN-ambassadør Sha Zukang fra Kina et indlæg om ”Globale tendenser set med kinesiske øjne”.

I anledning af den store konference vil Sønderborg vise sin bæredygtige side frem. Alle, som er i midtbyen onsdag kan være med til gildet med kager, som er kreeret af kokkeelever på EUC Syd. Man vil kunne få kage i cirka 50 butikker.

Faktisk vil antallet af ZERO-butikker i dag nå op på 80, når 16 nye butikker udnævnes. Det sker ved en reception på Brøggeriet kl. 13.30.

Man kan blive ZERO-butik og få diplom, når man gør en særlig indsats for at nedbringe butikkens energiforbrug. Butikken får en gratis energiscreening med en rapport, der giver forslag til besparelser på både el- og varmeregningen. Når butikken har opnået et fornuftigt energiforbrug, er den klar til at modtage et diplom som ZERO-butik.

Læs mere om CSR-konferencen her: www.csrfonden.dk
Se listen over Zero-butikker HER

CSR_rd_boks_250_lysnet.jpg

CSR_banner_250_lysnet.jpg