16. december 2011

2017-ANSØGNING LYKØNSKES FRA BERLIN

Berggreen-Merkel_Boernsen2_-_red_.jpg
Wolfgang Börnsen, Flensborgs medlem af den tyske rigsdag og CDU/CSUs ordfører for kultur og medier, overrakte Sønderborgs ansøgning til kulturministerens stedfortræder, Dr. Ingeborg Berggreen-Merkel, som oprindeligt også stammer fra Flensburg.

"Countryside Metropolis" – Sønderborgs ansøgning til at blive Europæisk Kulturhovedstad 2017 har nu også fundet vej til bundeskanzlerens kontor i Berlin.

Wolfgang Börnsen Flensborgs medlem af den tyske rigsdag og CDU/CSUs ordfører for kultur og medier, har overrakt Sønderborgs ansøgning til kulturministerens stedfortræder, Dr. Ingeborg Berggreen-Merkel, som oprindeligt også stammer fra Flensburg.

Hun er begejstret for Sønderborgs kreative ansøgning, og hun fremhæver, at den indeholder både nye og usædvanlig projekter, der frem for alt er overbevisende. Hun sender Sønderborg alt mulig held og lykke i den sidste del af kandidaturen.

- Sønderborgs kandidatur omhandler hele grænseregionen, både nord og syd for grænsen vil man opleve en merværdi, og derfor følger den tyske regering opmærksomt kandidaturen, siger Dr. Ingeborg Berggren-Merkel:

- Sønderborgs ansøgning er i top og den har, hvad der skal til, for også at være i top i 2017 i Europa”