23. marts 2012

120 børn danser, spiller og synger Pinocchio

Børnene har øvet sig i tre måneder. Sønderjyllands Danseakademi, Midtals Friskole samt Musikskolen og Sønderjyllands Kunstskole i Sønderborg er gået i samarbejde om stor forestilling i denne weekend. Spirekoret fra Sønderjysk Pigekor medvirker også.

Pinocchio LIVE med dans, sang og musik af børn for børn kan opleves på Sønderborg Teater i tre forestillinger i denne weekend. Og på mandag spiller børnene igen to forestillinger – denne gang for kommunens skoler.
De fleste kender historien om den lille trædukke, som forvandles til en ægte dreng, der gennemgår en række svære prøvelser for at opnå livsforståelse. Med udgangspunkt i disse prøvelser har Sønderjyllands Danseakademi, Musikskolen, Kunstskolen og Midtals Friskole skabt deres helt egen forestilling om Pinocchio - en forestilling med både fest og farver, dybde og refleksion.

Ballet1_2017web.jpg

De 120 børn og unges præsenterer en anderledes oplevelse af musik, dans og sang. Ideen har været at skabe multi-scenekunst, hvor alle - inklusive publikum - er en del af en "Live happening". Der vil være udpluk fra Carlo Collodis originale historie tilsat musical-inspiration, der spænder fra Mozart til moderne hits.

Lørdag opføres den på Sønderborg Teater kl. 16, og søndag er det kl. 11 og 15. Vosenbilletter koster 60 kr., mens billetter til de 2-15-årige koster 30 kr. på www.sonderborgbilletten.dk